FÖRELÄSNING 27 APRIL

Stressad och pressad eller kreativ och effektiv – En föreläsning för HR och ledare 

Stress är en fantastisk fysisk funktion. Utan stress hade vi inte överlevt som art. Problemet idag är att vi är stressade för mycket men framförallt för länge och att stressen idag är mer psykisk än fysisk.

Hur påverkas kompetensen när medarbetarna inte får tillgång till sin normala hjärnkapacitet? Självklart påverkar detta produktivitet, sjukskrivningar och beslut negativt.

Hur bör du som arbetar inom personal/HR avdelningar och chef arbeta med stress? Både ur ett praktiskt rent operativt synsätt och ur ett strategiskt för att stärka organisation, företag och medarbetare.

Tankar, idéer och verktyg presenteras som ger win - win situationer med en frisk personal som är effektiv, innovativ och känner välbefinnande. 

______

Tid: Tisdag 23 maj kl. 09:00 – 12:00 
Plats: Scandic Star, Glimmervägen 5 i Lund 
Pris: 495:-/pers exkl. moms (privatperson 495:-/pers ) 
Vi bjuder på kaffe/te och smörgås  

GÅVA!

Alla som kommer får boken "26 timmarsdygnet" av Jan Tern och Hans Blücher.

Föreläsare är Jan Tern, som har stor erfarenhet inom hälsoområdet. Han har varit ansvarig för att utveckla friskvård och hälsa på Volvokoncernen och skrivit sju böcker inom hälsoområdet. Han driver företaget Personbästa AB och tidningen Konferensvärlden har rankat Jan som en av de fem bästa föreläsarna inom området hälsa och stress. 

______