Ingrid Lindh arbetar med praktisk stresshantering för organisationer och individer byggt på egna erfarenheter av stress och utbrändhet. Det vetenskapliga perspektivet är ständigt närvarande men upplevelsen av de kort- och långsiktiga stresshanteringsteknikerna kommer först.
 
Inre stabilitet är nyckelordet för att parera de ständigt närvarande förändringarna i våra liv; familjen, arbetet, samhälle och övriga omvärlden. Teknikerna, tankarna och reflektionerna finns sammanställda i boken En kurs för praktisk stresshantering av Ingrid Lindh.
 
Med en fil. mag. i företagsekonomi och tidigare arbeten i olika roller (ekonom och chef), olika organisationer och branscher kombinerar Ingrid sitt brinnande intresse för organisationers livsvillkor med sitt brinnande intresse för friskvård. Det är Ingrids övertygelse att det går att kombinera ökad effektivitet och produktivitet för en organisation och en förbättrad livskraft för individen. Det går att hantera stress, må bra och ändå ha en karriär.
 
Ingrid har sedan ca fem år tillbaks ett uppdrag som företagsmassör vid AEA, (Akademikernas arbetslösthetskassa) där hon även hållit kurser i praktisk stresshantering och företagsyoga. Ingrid har en egen praktik på Himlabacken i Bergshamra, Solna där kurser hålls och terapier ges. 

www.friskvarda.se