TRIMMADE TANKAR
Life Academy arbetar med det som styr oss, våra tankar!

Förbättringen av tankarna utvecklar Dig som person. När Du utvecklas som person påverkar det alla. Din roll som dig själv, din roll som förälder, VD, medarbetare, medmänniska och vän. Med vårt koncept Trimmade Tankar ger vi dig verktygen att skapa ett förhållningssätt där uppförsbackar blir upplevelser, hinder blir utmaning och omöjligt blir om möjligt.

Vi jobbar både med tankarna och känslornas påverkan på kroppen och hur kroppen kan ändra tankar och känslor.
Trimmade Tankar finns tillgänglig som föreläsning, workshop för och med grupper/team, samt som utbildning.

Vi på Life Academy tror inte att det räcker med en hälsosam livsstil och bra mat för att skapa en trimmad individ, vi vet att innehållet i budskapet (tankarna) från ledningskontoret (hjärnan) är förutsättningen!

LA LEADER
LA LEADER är en ledarskapsutbildning i fyra block med fokus på din utveckling som person för att kunna utvecklas som ledare.

  1. DU
  2. Kommunikation
  3. Leda med känsla
  4. Det hälsosamma ledarskapet


Prestation följs av återhämtning för återuppbyggnad och ny prestation. Den regeln gäller oavsett om det gäller idrott eller arbete, fysisk eller mental prestation. Life Academy tar hela dig i beaktning när det gäller utveckling och förbättring oavsett om det gäller fysisk prestation eller mental prestation. Därför är återhämtning en självklarhet för oss. Forskning visar tydligt fördelarna med att ta en kort paus för att skapa nödvändig återhämtning och därför kan vi varmt rekommendera Time2Cares återhämtningsfåtöljer. 
 

Linda Norrman: 070-364 48 47
Magnus Swartling: 073-180 32 24