T2C Friends

Olof Röhlander

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, certifierad coach, författare och har en bakgrund som elitspelare i bordtennis. Olof lever med ämnena mental träning, mental styrketräning, motivation, arbetsglädje, mål, förändringsarbete, eget ansvar och attityd.  Förutom att anlitas som inspirerande talare skriver Olof böcker, bloggar, krönikor och intervjuas för artiklar, radio och TV. Han gör även podcast och talar in motiverande ljudspår – bland annat “Peptalk” som du hittar i Time2Cares app.

19fa5f_5f5e748e036849bb96a5bebf0dbaeeaf~mv2

Eva Pettersson

Eva Pettersson är en hängiven entreprenör som har drivit friskvårdsföretag och projekt i hälsa sedan 1989. Eva håller föredrag och utbildningar som handlar om att få igång människor till rörelse och energi. Hon har stor kunskap i många former av kroppsterapi och beröring.

19fa5f_24f634518c99427ea2229ba4c0f09a2c~mv2

Barbro Sundberg

Barbro Sundberg hjälper människor att göra hälsosamma val, både mentalt och fysiskt. Barbro är utbildad Internationell Certifierad Coach (ICC) och arbetar med akutcoaching och process-coaching. Barbro hjälper och stödjer människor att sätta mål och genom kraftfulla handlingsplaner nå fram till dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lina Johansson

Lina Johansson driver idrottspsykologisk rådgivning och utbildning. Lina har själv varit elitaktiv inom idrott. Idag brinner hon för barn och ungdomars hälsa inom idrotten. Lina vill finnas där för elitidrottare som strävar mot att uppnå topprestationer samt för ledare, tränare och föräldrar som behöver stöd i det mentala, idrottspsykologiska arbetet.

19fa5f_5931782ff3ac4320bb1d5f190bde1558~mv2

Carina Wenngren

Välmående – förändring – balans – helhetssyn – nutrition – fysisk aktivitet – respekt  – samarbete – tankens kraft och kunskap är några av företagets ledord.
Hälsoguiden Carina Wenngren erbjuder föreläsningar, kurser, individuella hälsoanalyser och rådgivning inom kost, näring och träning. Med ett holistiskt synsätt ger Hälsoguiden optimal vägledning som främjar kroppens självläkningsprocess och välmående.

Helene Skogspil

Helene är utbildad förskollärare, montessorilärare, Diplomerad friskvårdsterapeut, Certifierad Qigonginstruktör, Icc-coach, Hrv-coach och mentor i Universal heart och har lång erfarenhet av att arbeta med grupper och individer.

Ledord: Förändring/utveckling • Helhetssyn/ plushälsa • Fysisk aktivitet/mental balans • Andning/hjärtfocusering •
Respekt/ balans/ närvaro

19fa5f_fba0999516da4e7e9d96e2303806f4af~mv2

Ingrid Lindh

Ingrid Lindh bedriver forskning kring stress ur ett samhällsperpektiv.

Inre stabilitet är nyckelordet för att parera de ständigt närvarande förändringarna i våra liv; familjen, arbetet, samhälle och övriga omvärlden. Teknikerna, tankarna och reflektionerna finns sammanställda i boken En kurs för praktisk stresshantering av Ingrid Lindh.

Linda Norrman

Linda Norrman är mental tränare, certifierad coach, certifierad NLP tränare, licensierad PT,  certifierad värderingsfacilitator, diplomerad hälsocoach och Hypnos Coach.

Tillsammans med en kollega driver hon Friskhuset i Östersund som är en samlingsplats för Friskvård med kompetens inom träning, osteopati, kost, naprapati, mental träning, samtal, livsstilsanalyser, massage, löpcoaching, yoga med mera. Linda utför Firstbeats livsstilsanalyser åt Time2Care.